18

Ilmainen numerohaku (numerotiedustelu)

aihe: Hakukone

Ilmainen numerohaku (numerotiedustelu) on saatavilla verkosta helposti. Et joudu maksamaan numerohauista mitään. Ei kannata enää maksaa hauista noin euroa kappale vaan tehdä haut ilmaiseksi.


Kuka soitti? Ilmainen numerohaku auttaa

Kuka soitti? Ilmainen numerohaku auttaa

Henkilöiden nimen tai numeron haku soittamalla esim. 118, Fonecta 020202 tai Eniro 0100100 numeroon tai tekstiviestihaku esim. Fonecta 16400, Sonera 15400, numerohaku eivät ole kovinkaan edullisia tapoja selvittää henkilöiden yhteystietoja tai numeroita. Esimerkiksi 16400 numerohaku tekstiviestillä maksaa 1,30 euroa per haku. Hauista on turha maksaa, jos numerohauku on vain mahdollista tehdä verkossa.

Ilmaisen numerohaun saat käyttöön, kun olet rekisteröitynyt Eniro.fi yhteystietopalveluun. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, niin palveluun rekisteröityminen tekstiviestillä maksaa 0,25 euroa. Tämän jälkeen palvelu on käytössä maksutta loppuelämäsi ajan (lähde: Eniro.fi). Kun lähetät rekisteröitymistekstiviestin, niin saat käyttäjätunnukset joilla voit tehdä jatkossa numerohaut ilmaiseksi.

Siirry ilmaiseen Eniro.fi numerohakuun tästä
(Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluun, niin rekisteröitymisviesti maksaa 0,25 euron kertamaksun. Jatkossa voit käyttää samoja käyttäjätunnuksia täysin maksutta numerohakuun kirjautumiseen)

18 kommenttia. Lisää omasi?

 1. taisto hynninen kirjoitti:

  Eniron palvelu näyttää vain henkilöiden tietoja enintään 100 kpl/kk.
  Fonectan vastaava Henkilön/yrityksen nimi tai puhelinnumeropalvelu saatavana : http://www.fonecta.fi/puhelinluettelo.html

 2. admin kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, Taisto :)

 3. Mia Ahola kirjoitti:

  Miksi voi Eniro markkinoida että on ilmainen numerotiedustelu kun se ei Suomessa kuitenkaan ole vaan vaati avausmaksun… Ruotsissa Eniro ON ilmainen, mitään avausmaksuja ei tarvitse maksaa!!!!!! Minusta vähän värää markkinointia!! Luin jostain kommentin että Eniro ottaa 25c avausmaksun koska Suomen laki niin vaatii!!! No vaatiko Suomen laki että se pitää olla vähintää 25c??? Jos ei, miksi ei sitten 1c riitä??? Minusta se on melkein ryöstöä että Eniro Finland ottaa maksun kun Eniro Sweden on IHAN ilmainen!! No ok, 25c ei ole suuri summan mutta jos ajattelee että Eniroa ehkä käyttää moni muu kuin juuri minä itse, miten PALJON Eniro sillä tienaa että markkinoi sillä että on ilmainen!!!!!

 4. admin kirjoitti:

  Mia, mielestäni 25 senttiä ei kyllä hirveästi ole tuosta verrattuna siihen mitä saa. Toki se ei ole sama kuin 0 euroa kuten sanoitkin. Meille Eniro tai Fonecta ei maksa senttiäkään tästä näkyvyydestä, vaan pyrimme löytämään käteviä palveluita Ilmaisen ystäville. Hyvää palautetta, Mia :)

 5. Tomi kirjoitti:

  Lisäksi rekisteröitymällä luovutat numerosi fonectan puhelinluetteloon sekä suostut vastaanottamaan suoramainontaa fonectalta…

 6. admin kirjoitti:

  Tomi, ainakin aikaisemmin tuon pystyi estämään lähettämällä yhden sähköpostin ehdoissa mainittuun sähköpostiosoitteeseen (heidän asiakaspalvelu tuolta puolelta). Näin ainakin itse toimin.

 7. Kai Wikgren kirjoitti:

  Kyllä kaikki tiedot olivat oikeita, käytin molempia
  muotoja Kai Wikgren, Wikgren Kai , sekä sähköpostios.
  myös oli oikea (poistettu) , on oikea.
  Ystävällisin terveisin Reino Vainio, Kuopio

  (poistimme yhteystietoja tästä kommentista jotta eivät voi päätyä vääriin käsiin, yst. terv. Ilmainen.tv ylläpito)

 8. Kaitsu kirjoitti:

  Kiva tää on ei 25cnts Niin kallista ole. 2 kaljapulloo kadulta vain. 1,5mummon markkaa. ja vain kerran. kuitenkin tää on palvelu jonka eteen jotkin twki töitä eikä musta orjuuttaa saa ja monesta pienestä se suuri oma on… paljos perunasta saa maanviljelijä per Kilo?

 9. Kirsi kirjoitti:

  Vaan mitäs teet kun asut Ruotsissa ja haluat etsiä yhteystietoja suomalaisille tutuille? Suomen numeropalvelu on avoinna vain heille joilla on suomalainen kännykkänumero…

 10. pikkuLauri kirjoitti:

  Totta ei ole eniro ilmainen aikoinaan oli muistaakseni rajaton haku nyt ilmeisesti 100 / kk .. en ole vasrma ?
  Olen näistä epäkohdista kysynyt heiltä useasti muta mitää selvitystä ei ole tullut.

 11. vihainen lintu kirjoitti:

  Tässä oli mulla outo tilanne; juuri kun eniten tarrtin yhtä numeroo nii se oli poistunu mun kännykästä!!! Sitten kysyin mun kavereilta. Toinen ei tiennyt mutta toisella on 4h koripallotreenit ni se ei voi/saa vastata… Nyt täytyy saada nopeasti ja ILMAISEKSI saada selville sen numero. Mistä saa 100% ilmaisen numerohaun (en saa käyttää rahaa) ja mahdolisimman vähällä vaivalla.

 12. Taimi Ruokangas kirjoitti:

  Ihanaa,nain halvalla

 13. curt antas kirjoitti:

  hyvä systeemi

 14. Raimo Kaikkonen kirjoitti:

  ystävien numerot mukava saada netistä.

 15. Äippä kirjoitti:

  mistä saan autojen ja asuntovaunujen rekisteri tiedot

 16. Jörkka kirjoitti:

  Loistava homma. Parhaat palvelut ovat ilmaisia!

 17. paula rajala kirjoitti:

  kyllä on hyvä

 18. paula rajala kirjoitti:

  kyllä on tosi hyvä

Kommentoi
Netin ostospaikkoja:
Lainat: OmaLaina.fi (ilmainen kilpailutus)
Verkkokaupat: Prisma | Apollomatkat | Sokos | Lomamatkat