Ilmainen hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu ilmaiseksi kotona ProWhite tutustusmispaketin avulla. Saat 30 päivän tervetuliaispakkauksen pelkillä postikuluilla (6,90 euroa).

Näytepakkauksessa saat ilmaisen 30 päivän kokeilun uutta ProWhite -hampaidenvalkaisujärjestelmää. ProWhite antaa saman ammattimaisen tuloksen kuin jos valkaisisit hampaasi hammaslääkärissä satojen eurojen hintaan (jopa verrattuna Tallinnan hintoihin saati Helsinki tai muu Suomi).

Ilmainen 30 vrk:n hampaiden valkaisu (pelkillä postikuluilla 6,90 e)

Hampaiden kellastumiseen eli hammaskiilteen luonnollisen värin katoamiseen ja värjäytymiseen on useita eri syitä. ProWhite korjaa tupakoinnin, runsaan kahvinjuonnin ja ikääntymisen tuomat värimuutokset, joista niin monet yrittävät päästä eroon.

Hampaiden valkaisu kotona ProWhiten avulla tapahtuu valkaisugeelin avulla, jonka levittäminen kestää vain muutamia sekunteja. Sen avulla saat ammattimaisen tuloksen kotioloissa. ProWhiten avulla hampaiden valkaisu kotikonstein on helppoa.

Tilaa tästä ProWhite näytepakkaus
Huom! Tilaus tulee itse peruuttaa tervetuliaispakkauksen vastaanottamisen jälkeen, jos sitä ei halua jatkaa. Sinulla on luonnollisesti myös täysi 14 vrk:n palautusoikeus.

5 kommenttia artikkeliin ”Ilmainen hampaiden valkaisu

  1. Kiitos Minna vinkistä. Jos olette kokeilleet tätä, niin pistäkäähän kokemuksia jakoon. Kiitos 🙂

  2. Yritin tilata, tuli teksti: Your order has been rejected. You are already subscribed to the campaign. En ole tilannut tätä aikaisemmin.

  3. Tapahtui sama minulle, mut sain tuoteen kuitenkin, ei ole sama kuin kuvassa, sain kaksi hopeaa kynää.

  4. sama jatkuu edelleen, hyvää ja halpaa :))) eli ei onnistu samasta syystä kuin Heidillä

  5. Samoin kävi minulle, hieman laittaa epäröimään myös se, että tarvitsee laittaa koko henkilötunnus, eihän sitä enää missään muuallakaa ostosten yhteydessä kysytä, ainoastaan luottotietojen tarkstuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *