Ilmainen horoskooppi

Oma horoskooppi on viihdyttävää luettavaa. Netistä löytyy paljon ilmasia horoskooppeja. Käymme läpi netin ilmaiset horoskoopit. Katso mitä oma ilmainen horoskooppi voi kertoa!


Horoskoopit ovat viihdyttävää ja hauskaa luettavaa ja ajankulua. Liian vakavasti emme suosittele niitä kuitenkaan ottamaan.

Netin ilmaiset horoskoopit

Ilmainen horoskooppi on tarjolla mm. seuraavista palveluista. Kannattaa huomioida, että horoskooppien julkaisutiheys on eri eri palveluissa sekä horoskooppien laajuus. Kannattaa myös olla terveen skeptinen osaa netin horoskooppipalveluista kohtaan.

Horoskooppi.com

Horoskooppi.com-sivusto on suomenkielinen horoskooppisivusto. Sivun ’ilmaispalvelut’-osiosta löydät ilmaiset horoskoopit sekä tietoa horoskooppeihin liittyen. Tarjolla mm. kuukausihoroskooppi, rakkaus horoskooppi ja syntymäpäiväsi määrittelemä biorytmi. Löydät myös aikuisen ja lapsen luonnehoroskoopit sivustolta (perustuvat syntymäpäivään)


Elisanet Vaahtokylpy

Elisanet Vaahtokylpy –palvelu tarjoaa monipuoleiset ilmaiset horoskoopit. Tarjolla on luonneanalyysi, rakkaushoroskooppi (miehet ja naiset erikseen), vuosihoroskooppi, lapsihoroskooppi, kiinalainen horoskooppi ja päivähoroskooppi.

Sivustolta löytyy myös ohje miten tulkitse mikä on kiinalainen horoskooppimerkkisi. Sen avulla selvität oletko
rotta, puhveli, tiikeri, jänis, lohikäärme, käärme, hevonen, vuohi, apina, kukko, koira vai sika.

MTV3 Helmi horoskooppi

MTV3:n Helmi-palvelun horoskooppiosiosta löydät kuukausihoroskoopin, päivähoroskoopin ja luonneanalyysit.

Kuten huomaat, netissä on tarjolla paljon ilmaisia horoskooppeja. Ei siis välttämättä ole tarpeen tilata maksullinen horoskooppi vaan ilmainen horoskooppi riittää.

Astro.fi

Astro.fi -palvelu tarjoaa seuraavat horoskoopit ilmaiseksi: viikkohoroskooppi, kuukausihoroskooppi, tarot ja biorytmit. Palvelussa on myös muutamia astrogisia artikkeleita. Astro.fi myös myy horoskooppitulkintoja ja muita henkilökohtaisia palveluita, mutta perushoroskoopit ovat ilmaisia.

2 kommenttia artikkeliin ”Ilmainen horoskooppi

  1. Astro.fi palvelu lisätty. Kiitos Anita vinkistä.

  2. Ei tuntuu ihan hyvältä juuri nyt? Entäs lähiviikot, lähiaika?

    Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *