Ilmainen lahjakortti R-kioskille

Nyt ilmainen lahjakortti R-kioskille, kun liityt
nettipaneelin jäseneksi (täysin ilmaista, et sitoudu mihinkään). Saat lahjakortteja, kun osallistut uusia tuotteita tai palveluja koskeviin tutkimuksiin. Voit siis myös halutessasi vaikuttaa!

Nouda ilmainen lahjakorttisi R-kioskille (rajoitettu määrä)
Nouda ilmainen lahjakorttisi R-kioskille (rajoitettu määrä)

Lahjakortteja saatavilla rajoitettu määrä.

Nouda tästä ilmainen lahjakorttisi R-kioskille

2 kommenttia artikkeliin ”Ilmainen lahjakortti R-kioskille

  1. Palaute tähän liittyen Facebookista:

    ”Olen kyllä saanut vaikka mitä kyseisen puljun kyselyihin vastattuani, kyselivät jopa perään, kun eivät saaneet lahjakorttia tulemaan perille asti… etujen arvo vuoden jäsenyyden jälkeen lienee jotain yli 50 euron luokkaa, viimeksi oli kolmioleipä, ärrä-vesi + kahvipaketti… sitä ennen mm. 300 gramman suklaapaketti, 20e:n lahjakortti suomalaiseen kirjakauppaan, jätskejä jne.. mutten minä ketään ole sinne koskaan värvännyt, vastannut vaan kyselyihin, jotka tulee sähköpostiin.”

    Huom! Muutamat kommentoivat, että heille ei ole tullut lahjakorttia perille asti. Kannattaa tarkistaa osoitetiedot huolella, sillä en usko että kaikkien perään kyselevät vaikka ovatkin toimineet todella hienosti hänen kohdallaan.

  2. Lisää Facebookista:

    ”Mutsi keräilee näitä ties mistä ja on sille tuoltakin ainakin pari lahjakorttia tullu. Ne on ärrälahjakortteja just.”

    ”itse olen kaksi lahjakorttia saanut kun kyselin perään niin se aikasemmin lähetetty tuli ja viikon päästä toinen minkä lähettivät kun luulivat että eivät lähettäneet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *