Ilmainen luottokortti

Ilmainen luottokortti? Kyllä ja helpolla. Sinun ei kannata maksaa pankeille suuria palvelumaksuja. Useimmat hyvät luottokortit saa hankittua myös ilmaiseksi. Tavallisesti Visa, Mastercard, Diners Club ja American Express (AMEX) veloittavat usein vähintään kymmeniä euroja vuodessa pelkästään siitä, että sinulla on luottokortti käytettävissäsi.

Ilmainen luottokortti on kuitenkin mahdollista saada ja vieläpä helposti. Helpoin tapa on jättää yhteystiedot palveluun, joka etsii sinulle sopivimman luottokortin puolestasi. Saat kerralla vertailtua useamman kortin edut.


Monilla luottokorttiyrityksillä on kanta-asiakasohjelma. Sen ansiosta voit kerätä ilmaisia palkintoja ja saat etuja. Esimerkiksi luottokortilla maksetut matkat oikeuttavat matkavakuutuksen tietyillä korteilla. Osa korteista mahdollistaa lentokenttien lounge-tilojen hyödyntämisen.

Monet kauppaketjut (mm. Stockmann, K-Ryhmän K-Plussa luottokortit) tarjoavat omia Visa, Mastercard tai Diners Club pohjaisia luottokorttejaan. Usein luottokortit ovat ilmaisia tai hyvin edullisia. Kuitenkin, mikäli aiot käyttää korttien luotto-ominaisuutta, kannattaa tarkastaa kortille myönnettävän luoton korkotaso. Se voi osoittautua yllättävän suureksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *