Ilmainen pikavippi

Ilmainen pikavippi? Uskomatonta, mutta totta. Pikavippipaikat kilpailevat niin kovaa, että täysin ilmainen pikavippi (ei korkoja, ei kuluja, kokonaiskulut 0 euroa) on saatavilla. Kerromme miten haet lainaa heti tilille ilmaiseksi.


Ilmainen pikavippi 1 - 300 euroa (ei korkoja, ei kuluja, ensimmäinen laina)
Ilmainen pikavippi 1 - 300 euroa (ei korkoja, ei kuluja, ensimmäinen laina)

Pikavipit on julkisuudessa lähinnä tuotu esille liittyen korkeisiin vuosikorkoihin vaikka pikavipit ovat lyhytaikaisia vakuudettomia pikalainoja (tyypillisesti laina-aika 14 – 90 vrk). Lähinnä vippejä voisi verrata siihen, kun ennen vanhaan lainattiin rahaa naapurilta tai pyydettiin vähän ennakkoa työnantajalta.

Vippipaikat kilpailevat tällä hetkellä niin hurjasti, että fiksu lainanhakija voi hakea jopa ilmaista lainaa.

Ilmainen pikavippi heti

Ilmainen pikavippi on tällä hetkellä tarjolla Vivus ( www.vivus.fi ) -palvelusta. Ensimmäinen laina on täysin ilmainen laina. Kyseessä on siis pikavippi ilman kuluja. Saat lainaa ilman takuita tai vakuuksia, mutta toki pikavippi ilman luottotietoja ole mahdollinen vaan lainanhakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteetta.

Pikavippi Vippi euroa Maksuaika Ikäraja Uudelle asiakkaalle? Hakulomake
Vivus 10-400 € 1-30 vuorokautta 20 vuotta kyllä Hae tästä >>

Hae täysin ilmainen pikavippi tästä Vivukselta
(ensimmäinen laina on täysin ilmainen, ei korkoja, ei kuluja)

Voit hakea lainaa 10 – 400 euroa 1 – 30 vuorokauden laina-ajalla täysin ilmaiseksi. Jos esimerkiksi valitset pikavippi 150 euroa ja 30 vrk maksuajan, sinun tulee maksaa takaisin vain ja ainostaan 150 euron summa 30 vuorokauden päästä takaisin. Sinulta ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Laina on siis todellakin täysin ilmainen pikavippi. Pystyt myös säätämään lainasumman 1 euron tarkkuudella juuri lainasummaan, jonka tarvitset. Et siis lainaa yhtään ylimääräistä, kuin tarvitset. Monessa palvelussa on saatavilla vain pikavippi 50 euroa, pikavippi 100 euroa sekä mahdollisesti 200 euron ja 300 euron pikavipit ja mahdollisesti myös muutamia muita lainasummia.

Voit tutustua Vivuksen palveluun tarkemmin täällä

Vertailun vuoksi muita lainapaikkoja:

Pikavipit – Lainaa 50- euroa

Pikavippi.fi – Pikalainaa 50 – 2500 e
Euroloan – Lainaa 50 – 1000 euroa
OK Money – Lainaa 50 – 1000 e
Everyday – Pikavippi 50 – 1000 e
Vippi.fi – Pienlaina 50 – 1000 e

Isommat lainat – lainaa 500 – 6000 euroa

Nopsalaina – Lainaa 500 – 6000 e, laina-aika 6 – 60 kk

11 kommenttia artikkeliin ”Ilmainen pikavippi

 1. Olen testannut tuota ja kyllä se toimi ihan luvatusti. Aluksi vähän ihmettelin mistä kyse, mutta tuo on markkinointitempaus. Kannattaa hyödyntää jos tarvii lainaa, sillä monien vippien kulut hurjia 🙁

 2. Vivus on yksi parhaimmista. Olen ottanut ilmaisen lainan jälkeen myös tarpeen mukaan (vain muutamia kertoja) ja kaikki toimii luvatusti. Ensimmäinen laina on todellakin aivan ilmainen eli ei tarvitse maksaa senttiäkään korkoa tai kuluja.

 3. Olen hakenut Vivukselta lainaa. Se on ihan samanlainen kun muutkin lainafirmat tai pankit. Ainoa ero on, että tuolta saa tuon ensimmäisen lainan ilmaiseksi.

 4. Koottuja kokemuksia Ilmaisen Facebook-sivun seinältä:

  ”HUOM! ensimmäinen laina on ilmainen, mikäli jatkossa tarvitset, maksat korkoa! palvelu sinänsä parempi sillä voit valita summan eurolleen samoin kuin laina-ajan”

  ”Oon kerran kokeillu. Hyvä ja luotettavan oloinen palvelu oli. Suosittelen jos on pikainen pikkurahan tarve. Varmasti parempi kuin ne kalliit vastaavat.”

 5. Testasimpas ihan piruuttain kun tarvi vähän rahaa heti ennen palkkaa. Tuo Vivus.fi pikavippi toimi luvatusti ja oli täysin ilmainen. Aiemmin minulla on vain Euroloan kokemuksia. Lainasin sieltä kerran ja se ei ollut ilmainen laina, mutta toimi myös luvatusti. Tosin ottaahan näitä sadattuhannet muutkin suomalaiset, että näissä lainoissa mitään uutta ole.

 6. Vivus.fi kokemuksia sen verran, että on luotettava yritys. Olen lainannut ja pelasi ok. En suosittele kyllä juhlimiseen lainaamista, mutta jos oikea tarve on niin sitten.

 7. Kaikki eivät tajua miksi näitä tarvitaan. Itse olen sitä mieltä, että kun tarvitsee rahaa heti, niin on tärkeä että saa myös lainaa heti tilille. Ei se auta, kun kaikki sanovat, että odota ensi tiliä ja saat rahaa sitten. Jos tarvin ja haluan ottaa lainaa heti, niin minulla on siihen myös oikeus ilman muiden arvosteluja.

  Hyvä puoli näissä on, että nämä vipit saa heti tilille, kun lainapäätös on vahvistettu. Ainoastaan yöaikaan rahoja ei saa heti Suomen lain takia. Jos hakee lainaa yöllä, saa rahat aamulla nopeasti lainapalvelun taas avauduttua (muistaakseni yleensä seitsemältä aamulla).

 8. Noita lainapalveluitahan on Vivus.fi pikavipin lisäksi vaikka kuinka. Tekstivippi.fi, Vippi24.fi, Vippi.fi, Ege.fi, Ferratum.fi, Okmoney.fi, Everyday.fi, Rahapuu.fi, Reissuluotto.fi, Helppolaina.fi, Helppovippi.fi, Capitum.fi, Pikavippi.fi, Monetti.fi, Credit24.fi, Lainasto.fi, Nettivippi.fi, Fiksulaina.fi. Tuossa listaa mitä löysin. Paljon jäi vielä uupumaan varmaan. Mutta miksei tietenkin hyödyntäsi ja ottaisi tuota Vivus ilmaista pikavippiä kertä kun sitä saa. Halusin tuoda vaan esille, että näitä palveluita tässä maassa riittää.

 9. Juu kiitos lisätiedoista. Tästä on ollut monissa lehdissä ja uutisissakin. Ilmainen laina on totisinta totta. Lainapaikat ovat niin kovan kilpailun edessä, että ilmainen pikalaina on hyvä mainostustapa.

 10. Ilmainen vippi ja ilmainen vippi nojoo. Onhan se hyvä, että pääsee kokeilemaan. Itse olen Ferratum naisia 🙂 eli tullut Ferratum :ilta otettua useampikin vippi..

 11. Kiitos. Vivus ensimmäinen ilmainen pikavippi tuli napattua perjantaina 🙂 Rahat tuli heti luvatusti tilille, joten ei valittamista. Näemmä ilmaista lainaa heti on saatavilla. Siis en aio vippailla sen kummemmin, mutta joulun takia tuli vähän finanssikuoppaa, jonka palkka sitten taas tasottaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *