Ilmainen sähköposti

Ilmainen sähköposti on helppo löytää netistä. Ilmaisia sähköposteja tarjoaa usea palvelu netissä. Käymme läpi niistä parhaat.


Ilmainen sähköpostiosoite

Ilmainen sähköposti -palvelu kannattaa valita seuraavat kriteerit mielessä pitäen:

Tallennustila
Riittävä tallennustila viesteille ja liitetiedostoille.

Turvallisuus
Palvelun tulee olla ehdottoman turvallinen käyttää.

Palvelun pitkäaikainen toiminta
Ethän halua, että joudut vaihtamaan sähköpostiosoitetta ja ilmoittamaan uutta kaikkille.

Helppokäyttöisyys ja muut ominaisuudet
Sähköposti luetaan usein. Sähköpostipalvelun tulee olla helppo käyttää.

Roskapostin suodatus
On tärkeää, että sähköpostipalvelu osaa suodattaa ei-toivotut sähköpostit helposti pois sähköpostilaatikosta. Roskapostia tulee joka tapauksessa, joten on syytä valita ilmainen sähköposti jossa on hyvä sähköpostin suodatus.

Gmail – Google sähköposti

Googlen sähköposti Gmail on helppokäyttöinen ja se tarjoaa paljon tilaa sähköposteille. Tallennustilan määrä lisääntyy koko ajan. Lisäksi sen roskapostin suodatus on erinomainen ja se oppii automaattisesti mitkä sähköpostit ovat sinulle tärkeitä. Gmail tarjoaa myös mahdollisuuden pikaviestikeskusteluihin. Palvelun on saatavilla suomeksi. Gmail-osoitteet ovat @gmail.com -loppuisia. Gmail on täysin ilmainen sähköposti.

Gmail-palveuun

Hotmail – sähköposti

Microsoftin Hotmail-palvelu on erittäin käytetty ja toiminut vuosia. Hotmail tarjoaa 10 Gt sähköpostilaatikon. Hotmail-sähköposti sisältää virus- ja roskapostitarkistuksen. Palvelu on suomenkielinen (valitse kieleksi suomi). Sähköpostiosoite on täysin ilmainen.

Hotmail-palveluun

Yahoo – ilmainen sähköposti

Yahoo Mail on Yahoo:n ilmainen sähköpostipalvelu. Se on suomenkielinen (valitse kieli). Se tarjoaa hyvän määrän tallennustilaa ja sisältää ilmaiset virus- ja roskapostisuojaukset.

Yahoo-sähköpostipalveluun

Suomi24 – sähköposti

Suomalainen Suomi24-sähköposti tarjoaa hieman vaatimattomamman käyttäliittymän kuin Gmail tai Hotmail. Tallennustilaa on 1 Gt:n verran. Palvelussa on virus- ja roskapostitarkistus.

Suomi24-palveluun

Luukku – sähköposti

Luukku on kotimainen ilmainen sähköpostipalvelu. Sen tarjoaa MTV3. Kannattaa huomioida, että Luukku.com-sähköpostin lisäpalvelut ovat maksullisia. Maksullisia palveluja ovat mm. virus- ja roskapostisuojaus ja lisätila sähköpostilaatikkon.

Luukku-sähköpostipalveluun


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *