Ilmainen virustorjunta

Ilmainen virustorjunta on kätevä tapa suojata oma tietokone internetin vaaroilta (virukset ja haittaohjelmat). Kerromme mistä löydät netin parhaat ilmaiset virustorjunta ohjelmat.

Esittelemme seuraavassa muutamia yleisesti käytettyjä ilmaisia virustorjuntaohjelmia.


Paras virustorjunta syntyy luonnollisesti sillä, että virustorjuntaohjelma saa jatkuvasti päivityksiä. Päivityksillä varmistetaan, että olet suojassa myös uusimmilta viruksilta. Nykyään tietokonevirukset leviävät nopeasti internetin välityksellä. Onkin tärkeää pitää koko tietoturva, palomuuri ja virustorjunta, ajantasalla. Seuraavat virustorjuntaohjelmat täyttävät nämä kriteerit.

Avast Free Antivirus

Avast tarjoaa virustorjuntaohjelmistostaan maksuttoman version. Avast tuo luotettavan suojan viruksia vastaan. Ohjelma on yksityiskäyttäjilel maksuton. Avast virustorjunta tarjoaa automaattiset päivitykset, taustalla toimivan virustarkistuksen (myös sähköpostien liitetiedostoilel) sekä heuristisen virustarkistuksen. Avast virustorjuntaohjelma tulee rekisteröidä 3 kk sisällä käyttöönotosta ja sen jälkeen aina 14 kk välein.

Lataa Avast virustorjunta tästä

Avira Antivir Free Version

Avira Antivir suojaa luotettavasti viruksilta. Se tarjoaa laajan suojan ja jatkuvat päivitykset. Ohjelma on saatavissa käytännössä kaikille Windows-versioille (Windows 7, Windows VIsta, Windows Me, Windows 98, Windows 2000).

Lataa Avira virustorjunta tästä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *