Ilmoita ilmaiseksi netissä

Käytettyjä tavaroiden myyminen netissä on helppoa ja nopeaa. Nopeaa siksi, että ilmoituksesi tavoittaa suuren yleisön, kun käytät suosituimpia osta/myy/vuokraa -ilmoituspalstoja. Esittelyssä suosituimmat ilmoita ilmaiseksi -palstat. On myynnissä sitten auto, asunto, vene, elektroniikkaa, liput tai muuta, on netissä ilmaiseksi ilmoittaminen helppoa.

Netin ilmoita ilmaiseksi palstat ovat kätevä tapa myydä, ostaa tai vuokrata
Netin ilmoita ilmaiseksi palstat ovat kätevä tapa myydä, ostaa tai vuokrata

Pieniä tavaroita on helppo myydä netin kautta postitse tai matkahuollon kautta, mutta suurempien vähempiarvoisten esineiden kanssa lähetys kauemmaksi ei välttämättä kannata. Ilmoita ilmaiseksi -palstoilla voi, ja kannattaa, määrittää toimitustavaksi tällöin ’vain nouto’. Muista myös määrittää haluamasi maksutavat sekä tarkistaa vastapuolen aiemmin saama palaute ko. palvelussa.

Tori.fi

Tori.fi ilmoita ilmaiseksi -palvelu on tuorein näistä palveluista, mutta saanut jo suuren yleisön suosion. Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Kun tuote on myyty, ilmoituksen poistaminen käy myös kätevästi. Ilmoitukseen voi liittää kuvan. Ostajaa voi ajoittain häiritä tuotteiden kategorioiden vähyys, mutta haku -toiminnolla haluamansa tuotteen löytäminen on helppoa. Lisäksi on erittäin todennäköistä, että tuotekategorioita lisätään tarpeen mukaan jatkossa.

Tori.fi -palvelu

Huuto.net

Huuto.net on Suomen suurin nettihuutokauppa. Perusilmoituksen jättäminen on ilmaista. Ilmoitukseen voi liittää kuvan. Voit asettaa tuotteelle lähtöhinnan, minimikorotuksen sekä rajahinnan, jolla kauppa vasta toteutuu. Voit myös asettaa ’osta heti’ -hinnan, jolla huutokauppa päättyy välittömästi. Voit myös myydä pelkällä ’osta heti’ -hinnalla ilman huutokauppaa. Huuto.net on ilmoita ilmaiseksi -palsta, mutta voit myös pienellä lisämaksulla tuoda ilmoitustasi paremmin esille korostamalla sen näkyvyyttä.

Huuto.net –palvelu

Vertailun vuoksi katsottakoon myös maksullista ilmoituspalvelua:

Keltainen Pörssi -lehti ja verkkopalvelu

Keltainen Pörssi -lehti ja Keltaisen Pörssin verkkopalvelu ovat myös aktiivisia kauppapaikkoja. Keltaiseen Pörssiin jätettyjen ilmoitusten katselu on lukijalle maksullista. Tämä karsii osan potentiaalisista ostajista. Kuitenkin tiettyille tuotteille ostajaryhmän löytäminen Keltaisesta Pörssistä voi olla verkkopalveluja helpompaa, mutta ilmoita ilmaiseksi -ilmoituspalstat ovat saavuttaneet kovan suosion.

Näiden palveluiden lisäksi on olemassa tukku eri alueisiin keskittyneitä verkkopalveluita, joissa voit ilmoittaa ilmaiseksi.

2 kommenttia artikkeliin ”Ilmoita ilmaiseksi netissä

  1. Arvoisat lukijat: kertokaa omat suosikkinne niin lisätään ne listaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *