Korvauksia lennon myöhästymisestä – Airhelp – ilmaiseksi ja pienellä vaivalla

Nyt voit hakea korvauksia lennon myöhästymisestä todella helposti. Riittää että tiedät lennon varausnumeron tai lentolipun numeron ja voit saada korvauksia satasia tilillesi. Voit hakea takautuvasti 3 vuoden ajalta korvauksia. Mikäli olet tilannut varausvahvistukset Gmail -sähköpostiin uusi AirHelp palvelu osaa hakea suoraan sähköpostilaatikosta lentovaraustesi tiedot. Keskimääräinen korvaus

Airhelp auttaa lentomatkustajia hakemaan korvausta myöhästyneistä, peruutetuista ja ylivaratuista lennoista.

Riippuen matkan pituudesta ja myöhästymisestä, matkustaja on oikeutettu 250-600 euron korvaukseen, kun lento on vähintään yli 3 tuntia myöhässä.

Palvelu on ilmainen. Kun saat korvausta, niin saat korvauksesta itsellesi 75% ja Airhelp-palvelu perii palvelumaksuna 25%. Jos sinulle ei myönnetä korvausta, palvelu ei ota mitään.

Hae korvausta lennoista tästä

Uusi palvelu helpottaa korvausten hakemista merkittävästi. Sinun tarvitsee syöttää vain lennon varausnumero tai lentolipun numero. Palvelu osaa myös hakea Gmail-sähköpostilaatikostasi kaikkien lentovarausten tiedot automaattisesti ja hakea niistä korvauksia.

Ihmisille on jo kertynyt paljon hyviä Airhelp kokemuksia ja palvelu on voittanut lukuisia palkintoja innovatiivisuudellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *