Netflix Suomi ilmaiseksi – Katso Netflix.fi palvelua 1 kk ilmaiseksi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut Netflix-palvelu (netflix.fi) on saapui Suomeen ja nyt voit katsoa kanavaa Netflix Suomi ilmaiseksi 1 kk:n ajan.

Netflix Suomi -palvelun ( www.netflix.fi ) kautta voit katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia netin kautta suoratoistona. Ilmaisen 1 kk kokeilun voi aloittaa tästä.

Tilaa Netflix ilmaiseksi 1 kk ajan
Tilaa Netflix ilmaiseksi 1 kk ajan

Voit katsoa Netflix Suomi -palvelussa olevia TV-ohjelmia ja elokuvia tietokoneella (PC, Mac), pelikonsolilla (Xbox, PS3, Wii), tablet-laitteilla, mobiililaitteilla, älytelevisoilla (eli televisioilla missä nettiyhteys ja Netflix -tuki) sekä Blue-ray -soittimilla ja monilla muilla nettiin yhteydessä olevilla laitteilla. Voit peruuttaa palvelun netissä milloin tahansa eli palveluun ei tarvi sitoutua.

Aloita tästä 1 kk ilmainen Netflix kokeilu

3 kommenttia artikkeliin ”Netflix Suomi ilmaiseksi – Katso Netflix.fi palvelua 1 kk ilmaiseksi

 1. Huom: Vinkki ylläpidolta:
  Huom, tuon Netflix palvelun voi peruuttaa milloin tahansa nettisivuilla. Itse laitoin varmuuden vuoksi kalenterimuistutuksen, että muistan arvioida ennen 1 kk täyttymistä jatkanko tilaamista.

 2. Hei!
  Miksi vaaditte luottokortin numeron, vaikka ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Luulisi, että vasta sen jälkeen sitoudutaan maksamaan. Itse en ainakaan hyväksy tuollaista sitoumusta!

  -anamar-

 3. Hei anamar,

  Kiitos viestistäsi. Sinun kannattaa kysyä tuota Netflix:iltä suoraan. Uskon, että syy on se, että tilaajaksi jää helpommin, kun ei tarvitse enää syöttää siinä vaiheessa luottokorttitietoja Netflix -palveluun. Omia Netflix kokemuksia: Itse tilasin Netflix.fi -palvelun, kun Spotify käyttäjät saivat loppuvuoden ilmaiseksi. Olen nyt kokeillut palvelua noin 1,5 kk ajan ilmaiseksi ja enköhän jatka nyt tilausta ainakin pari kuukautta lisää. Varsinkin, jos leffat ja ohjelmat uudistuvat hyvää vauhtia.

  Terveisin,
  Ylläpito

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.