Pikavippi ilman kuluja

Miltä kuulostaa pikavippi ilman kuluja ja korkoa? Kaksi lainayritystä myöntää lainaa ilman kuluja ja korkoa. Asiakas todellakin maksaa takaisin vain täsmälleen saman summan kuin lainasi laina-ajan päätyttyä ilman mitään lisäkuluja tai korkoa. Kerromme miten saat vipin kuluitta.

Käytännössä vikavippiä täysin ilman kuluja ja korkoja (eli kokonaiskulut 0 euroa) tarjoaa Vivus-lainayritys.

Pikavippi ilman kuluja – vertailu

Ohessa oleva pikavippi vertailu kertoo laina-ajat sekä ikärajat sekä muut lainan myöntämisperusteet.

Pikavippi Lainamäärä Laina-aika Ikäraja Myönnetään uudelle asiakkaalle? Linkki lainahakuun
Vivus 10-400 € 1-30 päivää 20 vuotta kyllä Hae tästä >>

Vivus tarjoaa lainasummia 10 – 400 euroa. Laina-aikaa myönnetään Vivus -vipissä valintasi mukaan yhdestä 30 päivään. Mikään yritys ei luonnollisesti tule toimeen pitkän päälle myöntämällä pelkästään ilmaista lainaa. Niinpä Vivus pyrkii hankkimaan uusien asiakkaiden luottamuksen näyttämällä täysin ilmaisen lainan avulla miten heidän lainapalvelunsa toimivat. Tämän vuoksi ensimmäinen pikavippi on todellakin täysin ilmainen.

Kuluton vippi pitää myös maksaa tapaisin

Vaikka lainaa maksetaan ilman kuluja ja korkoa eli pikavippi on kuluton se tulee silti maksaa takaisin sovitussa ajassa. On tärkeää, että pikavippi maksetaan takaisin määräajassa. Tällöin asiakkaalel ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja ja laina on täysin koroton ja kuluton kuten lainapalvelut lupaavat.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *