Tilaa Metsästys ja Kalastus -lehti ilmaiseksi

Tilaa ilmaiseksi Metsästys ja Kalastus -lehti. Kyseessä on metsästäjän ja kalastajan unelmatietopaketti. Voit tilata lehdestä näytenumeron ilmaiseksi.

Tilaa ilmainen Metsästys ja Kalastus -lehti
Tilaa ilmainen Metsästys ja Kalastus -lehti

Metsästys ja Kalastus kertoo ajankohtaista tietoa käynnissä olevaan jahti- ja kalastuskauteen liittyen. Käsittelyssä myös tuoteuutuudet, kuten metsästäjän aseet, patruunat, kalastusvälineet, vaatteet ja muut varusteet. Käytännön varustetestit, joissa katsotaan miten tuotteet toimivat käytännössä. Lisäksi mukana on tietenkin kuukauden kuva, erätarinat sekä luontoon liittyvät palstat. Nyt voit tilata ilmaisen Metsästys ja Kalastus -lehden.

Tilaa tästä ilmainen Metsästys ja Kalastus -lehden näytenumero

3 kommenttia artikkeliin ”Tilaa Metsästys ja Kalastus -lehti ilmaiseksi

  1. Metsästys ja Kalastus -lehden näytenumero taas saatavilla. Kiitos vinkistä Sari K.

  2. Hei !
    Olisin tilannut metsästys ja kalastus -lehden näytenumeron, mutta ei ole missään linkkiä, mistä pääsisi eteenpäin tilaamaan numeroa. Yritin tätä jo 13.9., mutta ei onnistunut, ei onnistu tänäänkään. Missä vika ?

  3. Kirjoittelin tähän lehteen juttuja joskus 70-80 luvulla,pääosin tenolta,voisikohan vielä löytyä näitä lehtiä Teidän arkistoista,allekirjoittaneella lehdet hukkuneet muuton yhteydessä.Kirjoittelen vieläkin ,ja muutama juttu valmiina.Olisi mukavaa löytää ne lehdet,kirjoitin yleensä omalla nimellä,Kiitos! samuli hirsikangas(huom,sähköposti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *