Voita iPad – Postin kilpailu

Postilla on menossa kätevä ja hyödyllinen kilpailu. Tarkista ovatko yhteystietosi oikein Postin palvelussa ja voit voittaa Apple IPad -laitteen.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Tarvitset tietojen tarkistamista varten joko verkkopankkitunnukset, Postin käyttäjätunnuksen tai sähköisen henkilökortin.

Kirjaudu sisään Postin palveluun ja tarkasta, että yhteystietosi ovat oikein.

Tarkista Postilla olevat yhteystietosi ja voita iPad!
Tarkista Postilla olevat yhteystietosi ja voita iPad!

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista ja kaiken lisäksi hyödyllistä. Osallistumalla voit varmistaa, että tietosi ovat täysin ajan tasalla Postin palvelussa.

Kilpailun järjestäjä: Itella Posti Oy

Tarkista Postilla olevat yhteystietosi ja voita iPad!
(Tarvitset verkkopankkitunnukset, Postin käyttäjätunnuksen tai sähköisen henkilökortin tunnistautumista varten. Lisää oheita Postin sivuilla oheisesta linkistä.)

3 kommenttia artikkeliin ”Voita iPad – Postin kilpailu

  1. Osallistut kilpailuun kilpailun ehtojen mukaan pelkästään kirjautumalla sisään. Mitään muuta erillistä lomaketta tai muuta ei tarvitse täyttää. Toki omat tiedot kannattaa ehdottomasti tarkastaa samalla.

  2. Postin sivuilla oli tietoni oikein. Netissä olen onnistunut hyvin tekemään väliaikaisia osoitteenmuutoksia ym. kulloinkin tarpeellista.

  3. Tämä Postin tarkasta yhteystietosi -kampanja aukesi jälleen ja palkintona yhteystietonsa tarkastaneille Apple iPad -taulutietokone. Onnea kilpailuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *