YouGov Zapera tutkimuspaneeli – tienaa tavaroita tai lahjoita hyväntekeväisyyteen

YouGov Zapera on Pohjoismaiden johtava tutkimuspaneeli. Tienaat pisteitä, kun osallistut kyselyihin. Saat aina itse valita haluatko osallistua kyselyyn. Jäsenenä saat myös mahdollisuuden vaikuttaa pieniin ja suuriin päätöksiin – aina politiikasta yksityistalouteen. Mielipiteet (käsitellään anonyymina ja ei voida yksilöidä) pääsevät monesti osaksi julkista keskustelua mm. tiedotusvälineissä. Pohjoismaissa paneeliin kuuluu jo 130 000 henkilöä.

Ilmainen tuo hymyn esiin!
Ilmainen tuo hymyn esiin!

Saat kutsun osallistua tutkimukseen (kun profiilisi sopii kohderyhmään) sähköpostitse. Jos ko. tutkimus ei kiinnosta sinua, jätät vain vastaamatta kutsuun. Kun osallistut tutkimukseen, tienaat jopa 0,13 euron / minuutti arvosta pisteitä. Pisteillä voit joko ostaa tuotteita YouGov Zapera Panelstore -verkkokaupasta tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen.

Liity tästä YouGov Zapera tutkimuspaneeliin
(Liittyminen luonnollisesti täysin ilmaista)

Tietojesi käsittelystä YouGov Zapera lupaa seuraavaa. Tietojasi ei talleteta tai käsitellä nimesi kanssa. Vastaukset lähetetään ja välitetään salattuna. YouGov lupaa ettei ketään henkilöä ei voida yksilönä tunnistaa. Tietoja käytetään vain tilastointi- ja analysointitarkoituksiin. Yritys ei koskaan yritä myydä mitään eikä luovuta sähköpostiosoitetta kolmansille osapuolille.

Lisätietoja ja liittyminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *