2 Nocturne-vampyyrikirjaa maksutta

Saat 2 suosittua Nocturne-vampyyrikirjaa sekä yllätyslahjan pelkillä posti- ja käsittelykuluilla (yhteensä 3,90 e). Nocturne-sarjan kirjojen aiheina ovat vampyyrit, ihmissudet ja muodonmuuttajat. Kirjoja todella suosituilta kirjailijoilta kuten Maggie Shayne, Charlaine Harris ja P.C. Cast.

Saat 2 Nocturne-vampyyrikirjaa ja yllätyslahjan pelkillä postikuluilla
Saat 2 Nocturne-vampyyrikirjaa ja yllätyslahjan pelkillä postikuluilla

Saat Harlequin Nocturne vampyyrikirjat tutustumispaketin. Paketissa 2 menestyskirjaa ja yllätyslahja. Kirjasarjan kirjojen teema ”kirjoja hyvästä ja pahasta – ja rakkaudesta joka ei koskaan kuole.”. Kirjat joiden tarinoissa esiintyvät vampyyrit, ihmissudet ja muodonmuuttajat ovat olleet supersuosittuja viime aikoina. Tutustumispaketteja rajoitettu määrä.

Päivitys: Toistaiseksi nämä on kaikki menneet jo. Ilmoitamme, kun taas jakavat lisää näitä.

Tilaa tästä 2 Nocturne-vampyyrikirjaa ja yllätyslahja maksutta

(posti- ja käsittelykulut yhteensä 3,90 euroa, tutustu tilausehtoihin jos haluat vain tämän tutustumispaketin)

3 kommenttia artikkeliin ”2 Nocturne-vampyyrikirjaa maksutta

  1. tilasin ennen kesälomaa, ei ole vieläkään tullut

  2. Sivusto ei edes toimi,joten miksi ihmeessä täysin toimimaton linkki/sivusto on jätetty tänne? Jos jätetään,sen voisi uusia niin että toimisi kunnolla ilman ongelmia.

  3. Hei Jenni,

    Kiitos ilmoituksesta. Nyt linkit poistettu. Tätä sivustoa ylläpidetään ihan harrastelijavoimin ja siksi kaikki aika pyritään käyttämään uusien ilmaisten etsimiseen. Kaikki vanhoja ei vaan pystytä käymään läpi, muuten aika ei riittäisi muuhun. Onneksi ystävälliset käyttäjämme, kuten sinä, lähettävät vinkin loppuneista ilmaisesta. Kiitos vielä ja mukavaa kesänjatkoa!

    -Ylläpito

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *