Maggi Juicy näytepakkaus

Saat Maggi Juicy näytepakkauksen ilmaiseksi. Maggi Juicy on helppo tapa valmistaa ruokaa. Pakkauksessa paistopussi ja mausteseos.

Maggi Juicy näytepakkaus ilmaiseksi
Maggi Juicy näytepakkaus ilmaiseksi

Maggi Juicy sisältää paistopussin ja mausteseoksen. Ateriaa varten hanki Maggi Juicy -pakkauksen lisäksi maustamatonta possunlihaa tai broileria.

Tilaa ilmainen Maggi Juicy näytepakkaus tästä
(Tilauslomake ainakin tällä hetkellä sivun vasemmassa reunassa (selaa sivua alaspäin). Paikka näkyy välillä vaihtuvan.)

10 kommenttia artikkeliin ”Maggi Juicy näytepakkaus

  1. Ehkä mä olen jotenki tyhmä tai jotain mutta en löydä mistään sitä kohtaa josta voisin sen ilmasen näytteen tilata. Sanotaan että tilauslomake sivun oikeessa laidassa mutta ei ainakaan tällä koneella aukea mitään sellasta vaikka mitä koittaa painella 🙁

  2. Ilmeisesti Maggilla tai Suomi24:llä on teknisiä ongelmia tai sitten maksimimäärä tältä päivältä / ylipäätään on tullut täyteen, sillä ainakaan minulle oikeassa sivussa ei näy enää tilauslomaketta.

  3. Tilauslomake ainakin tällä hetkellä sivun vasemmassa reunassa (selaa sivua alaspäin). Paikka näkyy välillä vaihtuvan.

  4. Hei minä löysin tilauslomakkeen kun painoin tämän sivun ”Maggi Juicy näytepakkaus ilmaiseksi” painiketta. Sieltä avautui Suomi24 sivu jonka vasemmassa laidassa tilauslomake on. Onnea yritykselle.

  5. löytyi! :)Tilauslomake ainakin tällä hetkellä sivun vasemmassa reunassa (selaa sivua alaspäin). Paikka näkyy välillä vaihtuvan.)

  6. Kiitos on todella maukasta ja helppoa laittaa,ostan sitä edelleenkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *