Ilmainen deittipalvelu

Ilmaisia deittipalveluja löytyy netissä reilusti. Miksipä ei siis deitille ilmaiseksi? Testasimme ilmaiset deittisivustot ja deittipalstat. Deittiseuraa löytyy netistä helposti, kunhan hieman käyttää aikaa ja tutustuu eri palveluihin.


Deittisivustot ja erilaiset deittipalstat ovat erittäin suosittu tapa tavata uusia ihmisiä. Deittipalvelut antavatkin usein monipuolisemman kuvan kaikkine kuvauksineen ja tietoineen potentiaalisista kumppaneista kuin lyhyt tapaaminen baarissa tai yökerhossa. Toisaalta välillä myös nettidetti-profiili voi poiketa todellisuudesta. Maalaisjärkeä ei siis kuitenkaan kannata unohtaa deittiseuraa etsiessä.

Netin ilmaiset dettipalvelut

Käymme seuraavassa läpi ilmaiset deittipalvelut. Nettitreffit-palveluiden välillä on jonkin verran eroja. Osa palveluista on ennemmin deittipalsta kuin deittisivusto. Toisaalta monet ilmaiset deittipalvelut sisältävät paljon samoja piirteitä. Jotta maksimoit mahdollisuudet deittiseuran ja mahdollisen elämänkumppanin etsimisessä, kannattaa kokeilla heti alusta alkaen useita eri deittipalveluja samanaikaisesti. Näin moninkertaistat mahdollisuutesi löytää deittiseuraa.

Netin deittipalvelut

(joko kokonaan ilmainen deittipalvelu tai täysin ilmainen kokeilu)

Netin deittipalveluja on paljon ja käytännössä kaikkia voi kokeilla ilmaiseksi. Kannattaakin rekisteröityä useampaan palveluun ja katsoa mistä löytyy itselle mieluista seuraa.

Firstdate FI kokeilu

Firstdate on monipuoleinen treffipalvelu sekä naisille että miehille. Heidän palvelussa on käyttäjiä Suomen lisäksi myös muista pohjoismaista (voit tietenkin rajata haun pelkästään Suomea koskevaksi). Firstdate treffipalveluun tutustuminen on täysin ilmaista. Firstdate kokemuksia selatessa netistä voi törmätä sekä negatiivisiin että positiivisiin kokemuksiin. Varmasti moni pettyykin, kun heti unelmaprinssiä tai unelmaprinsessaa ei löydykään. Toisaalta moni on löytänyt Fistdate palvelusta itselleen deittiseuraa ja jopa puolison. Miksi siis ei kokeilisi ja laittaisi ”kaikkia verkkoja” veteen, etenkin kun se on helppoa nettideitti-palveluissa.

Lue lisää ja liity Firstdate-palveluun tästä ilmaiseksi

CCDate treffipalvelu

CCDate on monipuolinen deittipalvelu, josta voi hyvin löytää uusia tuttavuuksia. Aina se unelmien nainen tai mies ei osu heti vastaan ja siksi kannattaakin laittaa verkot vesille monta kautta. CCDate on hauskaa ajanvietettä ja täynnä mielenkiintoisia ihmisiä. Voit chattailla kaksi viikkoa ilmaiseksi, jonka jälkeen voit joko jatkaa tutustumista tai poistaa deittitunnuksesi.

Lue lisää ja kokeile CCdate palvelua tästä ilmaiseksi


Suomi24 Treffit

Suomi24 Treffit palvelu on Suomen suosituin deittisivusto. Kokemukset palvelusta sanovat kuitenkin, että Suomi24 Treffit -palvelussa on myös paljon käyttäjiä, jotka eivät ole kovin aktiivisia. Treffipalsta on ilmainen, mutta Tositarkoituksella-paketin hankkimalla saa enemmän ominaisuuksia käyttöön sekä tilaa viesteille. Tositarkoituksella-paketin hankkimalla näkee myös kaikki omaa profiiliaan katsoneet käyttäjät. Deittiprofiileita palvelussa oli testihetkellä 94 511 kpl.

Deitti.net

Deitti.net on osittainen ilmainen deittipalvelu. Deitti.net-ilmaistunnus ei oikeuta kuvien katsomiseen. Tarvitset maksullisen Deluxe-paketin, jotta näät käyttäjien lisäämät kuvat. Deitti.net kokemuksia selatessa netissä törmää palvelua luonnehdittavan niin, että suurin osa sen deittipalstan käyttäjistä ovat alle 30-vuotiaita suurista kaupungeista. Testiajankohtana palvelussa oli 13 953 deitti-ilmoitusta.

Sinkut.net

Sinkut.net oli erittäin suosittu deitti-palvelu yhdessä vaiheessa. Sinkut.net kokemuksia selatessa huomaa, että palvelun suosio on viime aikoina vähentynyt merkittävästi. Liekö syynä se, että palvelussa voi jättää vain lyhyitä viestejä muille käyttäjille todennäköisesti mobiiliominaisuuksien yhteensovittamisen takia (mobiilideitti). Hyvänä puoleva voi pitää sitä, että Sinkut.net profiililomake on hyvin tarkka. Deittipalvelu tarjoaa myös chatin ja keskustelupalstat. Palvelu on rajoitetusti ilmainen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmainen deittipalvelu

  1. Victoria Milan deittisivusto on myös ilmainen kokeilla. Victoria Milan on suunnattu myös parisuhteessa oleville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *