Ilmainen ennakkonäytös: Boardwalk Empire (HBO)

Ilmainen Boardwalk Empire -sarjan ennakkonäytös. Näe uutuussarja Boardwalk Empire kaksi viikkoa ennen Suomen ensi-iltaa elokuvateatteri Orionissa (Eerikinkatu 15, Helsinki) 18.10.2010 klo 18.00.

Ilmainen ennakkonäytös: Boardwalk Empire -sarja
Ilmainen ennakkonäytös: Boardwalk Empire -sarja

Kyseessä ei ole mikään turha sarja. Ohjaajana toimii Martin Scorsese ja käsikirjoittaja on Sopranos-sarjasta tuttu Terence Winter.

Ennakkonäytöksen tarjoaa pari viikkoa ennen Suomen ensi-iltaa CANAL + -kanava. Boardwalk Empire -sarja alkaa varsinaisesti 1.11.2010 CANAL +:lla. Näytös on ilmainen ja paikkoja elokuvateatteri Orionin salissa on 216. Ennakkonäytökseen ei tarvitse ilmoittautua vaan 216 ensimmäistä paikalle saapunutta mahtuu saliin. Kannattaa siis tulla ajoissa!

Elokuvateatteri Orion sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 15, Helsinki.

Tässä ennakkonäytöksen Facebook-tapahtuma niille joilla on Facebook käytössä.

Canal + kanava on katsottavissa mm. Canal Digital kanavapaketissa.

Kiitokset CANAL +:n Jussille vinkistä.

Jussi kertoi myös kaille kiinnostuneille seuraavaa CANAL +:n ohjelmatarjonnasta: (vastaa Ilmaisen Facebook-sivulla aiemmin esitettyihin kysymyksiin)

”CANAL+ esittää HBO:n kaikki uudet sarjat ja kaikkien sarjojen uudet tuotantokaudet 2 vk – 2 kk USA:n perässä. Esim. Entouragen uusin kausi pyörii paraikaa ja How To Make It In America nähtiin jo keväällä. Showtimen Weeds ja Dexter pyörivät 1-2 viikkoa jenkkejä jäljessä. HBO:n Boardwalk Empire -sarjan esityksien välissä on n. 1,5 kk.”

Muita kanavapaketteja:
Kaapeliverkkoon
Viasat Kulta

Satelliitti
Viasat Tuplaplatina

Canal Digital

Antenni
PlusTV

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *