Nielsenin kuluttajapaneeli – Saa ilmaisia palkintoja

Nielsenin kuluttajapaneeliin osallistuvat saavat valita ilmaisia palkintoja keräämiensä pisteiden perusteella. Lisäksi liittyneiden kesken arvotaan palkintoja. Osallistuminen on ilmaista.


Liity Nielsenin Kuluttajapaneeliin ilmaiseksi - vaikuta ja kerää hyivä palkintoja!
Liity Nielsenin Kuluttajapaneeliin ilmaiseksi - vaikuta ja kerää hyivä palkintoja!

Jo pelkästään liittymällä Nielsenin kuluttajapaneeliin osallistuu säännöllisiin arvontoihin, jossa voi voittaa arvokkaita palkintoja (mm. 1000 euron arvoinen HD laajakuvatelevisio).

Osallistumalla tutkimuksiin voi ansaita jatkuvasti ilmaisia laadukkaita tavaroita, kuten elektroniikkaa ja Iittalan tuotteita, sekä voi valita monista muista palkinnoista.

AC Nielsen on 1923 perustettu johtava tutkimusyritys alallaan. AC Nielsen takaa että tietojasi ei luovuteta muille tai käytetä markkinointiin:
”Vakuutamme sinulle, että emme paljasta mitään paneelijäsenten henkilötietoja asiakkaillemme. Emme myöskään käytä mitään henkilötietoja mainontaan tai tavaroiden/palveluiden markkinointiin sinulle.” (lainaus AC Nielsen kuluttajapaneeli -sivustolta)

Liity tästä Nielsenin kuluttajapaneeliin ja ala kerätä palkintoja
(Liittyminen ja jäsenyys on täysin ilmaista ja vapaaehtoista. Nielsen ottaa uusia jäseniä vastaan vain rajatun määrän.)

13 kommenttia artikkeliin ”Nielsenin kuluttajapaneeli – Saa ilmaisia palkintoja

 1. Iittala ja Marimekko palkinnot ovat parhaita. Aika hyvin on tullut kerättyä koristeastiastoa tuon avulla 🙂

 2. Liittyminen Kuluttajapaneeliin on auki jälleen. Osallistuminen on ilmaista. Osallistumalla voi vaikuttaa ja kerätä mukavia palkintoja (palautteiden mukaan mm. Iittalaa, Marimekkoa, Fiskarsia on ainakin saatu). Kiitos vihjeestä K-L.

 3. Koottuja meille tulleita palautteita (sähköpostilla ja Facebookista):

  ”Kuulun tuohon ihan jo pelkkine palkintoarvontojen takia :)”

  ”plussaa on että palkinnot ovat kyllä erittäin laadukkaita, Iittalaa ja Tefalia yms.”

  ”Mulle on kyllä tullut kaikki mitä on luvattukin. Ei kyllä ikävä kyllä mitään ylimääräistä koskaan :D”

  ”liityin ihan arvontojen takia 🙂 Mutta kertyyhän tuossa samalla muutakin pikkukivaa”

  ”meille on kivasti kertynyt Iaatutavaraa. Varsinkin pienituloiselle perheelle kiva plussa ja hyödyllistä seurata noita. aika helppoa tuo on lopun lopuksi”

 4. Olisi mukava liittyä,koska en tiedä asiasta vielä mitään!

 5. Tämä on jälleen auki ainakin jonkin aikaa. Kannattaa liittyä mahdollisimman pian, koska aluksi on yleensä enemmän profiileja auki eli jäseneksi hyväksytään helposti.

 6. Pari tuoretta kokemusta lisää Facebookin puolelta:

  ”Kuuluin aikanani paneeliin nelisen vuotta ja sinä aikana kertyi mukavasti Iittalan, Hackmanin, Tefalin, Finlaysonin ja Ratian tuotteita 🙂 Halvalla ja helpolla hyvää kamaa :)”

  ”Hyvä ystäväni tai ystävättäreni miten se sanotaankaan 🙂 on kerännyt tuolta Tefalia, Iittalaa ja kaikennäköistä pientä mukavaa. Kuukausiarvonnassa tuota pääpalkintoa hän ei ole koskaan (vielä) kyllä saanut :)”

 7. Yritin liittyä, mutta koska valitettavasti olin alussa laittanut numeroni väärin, ei liittymistäni hyväksytty eikä sitä pystynyt enää korjaaman.

 8. Hei Kata,

  Kokeile aloittaa liittyminen alusta eli klikkaa tuota ylhäällä olevaa ’Liity tästä..’ – linkkiä uudelleen. Jos silti palaat samaan kohtaan liittymisessä (etkä pääse aloittamaan alusta uudelleen), niin voit tehdä rekisteröitymisen toisella nettiselainohjelmalla. Toinen nettiselain ei voi ainakaan muistaa keskenjäänyttä liittymistä toisella selaimella.

  Kiitoksia viestistä! Toivottavasti näillä ohjeilla pääset mukaan.

 9. Tämä on jälleen pitkäs aikaa auki. Ottavat rajoitetun määrän uusia jäseniä, joten jos haluaa mukaan kannattaa olla nopea.

 10. Ei pääse liittymään ei edes yhdistä liittymis sivulle vaikka olen muillakin selaimilla kokeillut.

 11. Hei Suvi, Nielsenin järjestelmä oli jonkun aikaa (3 h) rikki eilen. Korjasivat ja nyt toimii taas.

 12. En pääse liittymään. ? Usein yrittänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *