Spotify – ilmaista musiikkia

Nykyään voit käyttää Spotify -musiikkipalvelua myös täysin ilmaiseksi ilman kutsuja seuraavalla tavalla. Spotifyä käyttääksesi tarvitset vain nettiyhteyden – ja voit kuunnella ilmaista musiikkia!

Spotify

Ruotsalaislähtöinen Spotify -musiikkipalvelu on ollut tähän saakka ilmainen vain kutsun saaneille käyttäjille. Ilmainen musiikki on nyt kuitenkin kaikkien saatavilla, sillä Spotify julkaisi Spotify Open palvelun, jonka avulla kuka tahansa voi kuunnella kuukaudessa 20 tuntia ilmaista musiikkia.

Jos musiikkia haluaa kuunnella tätä enemmän, tarvitset Spotify-kutsun tai kuukausiveloitteisen palvelun. Spotify-kutsu mahdollistaa musiikin kuuntelun aikarajatta, mutta kappaleiden välissä on harvakseltaan lyhyitä mainoksia.

Spotify on parhaimmaillaan uuden musiikin etsimisessä. Kun valitset artistin/yhtyeen ja siirryt sen tietoihin, näät myös muita samantyyppisiä yhtyeitä. Tämän listan avulla voit kätevästi tutustua kyseisen musiikkityylin muihin artisteihin/yhtyeisiin.

Spotify open ilmainen rekisteröityminen ja lisätietoa
(ko. sivulla valitse vaihtoehto open, rekisteröidy ja lataa Spotify-ohjelma)

5 kommenttia artikkeliin ”Spotify – ilmaista musiikkia

  1. Liityin itse kutsun avulla palveluun aika äkkiä, kun se avautui Suomessa. Viime syksynä liityin maksavaksi asiakkaaksi (Spotify Premium) ainoastaan sen vuoksi, että Spotifyn kännykkäsovellus, eli saman musiikin kuuntelu kännykän avulla, ei onnistu ilman Spotify Premium tiliä.

  2. LIITYIN KOSKA TÄMÄ OLI ILMAISTA!!!

  3. kiva saada jotain ilmaiseks, täs kun istun koneella onhan se mukavampaa musiikkia kuunnellen.

  4. Työttömälle ilmaista musiikkia, niin se olisi, kuin laittaisi rahaa pankkiin.

  5. sain pari päivää sitten lisää aikaa spotifyyn, ja sain vain tunnin? mistä tämä johtuu, ei muilla ystävilläni ole tälleen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *